NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT آنفولانزا درمان

Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان

Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان

Blog Article

ضد احتقان‌ها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف می‌کنند و فشار وارده بر سینوس‌­ها و گوش‌ها را کاهش می‌دهند.

جدول زیر به شما در تشخیص آنفلوآنزا و سرماخوردگی کمک می‌کند:

افرادی با بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی، کلیوی، آسم و دیابت

آبگوشت و آب مرغ می‌توانند به تقویت ایمنی و کاهش علائم آنفولانزا در هنگام ابتلا به آنفولانزا کمک کنند.

به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن می‌تواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.

تنفس بخار آب گرم می‌­تواند عملکرد سینوس‌­ها و بینی رابهبود بخشد. بخور دادن می‌­تواند باعث شل شدن احتقان مخاطی شود.

سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها می‌تواند منجر به بستری  یا مرگ و میر  در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵  سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، می‌شوند.

رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامه­‌ی غذایی گفته می­‌شود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل می­‌رسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش می‌­یابد.

به‌علاوه، به دلیل جهش‌های مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.

ضد احتقان‌ها می‌توانند عوارض جانبی‌­ داشته باشند، بنابراین قبل از مصرف آن‌ها برچسب محصول را بخوانید یا با پزشک مشورت کنید.

سرماخوردگی یا زکام معمولاً به مشکلات دیگری منجر نمی شود، اما می تواند احتمال حمله آسم را در افراد مبتلا به آسم افزایش دهد.

البته کلیه افرادی که با گروه دوم  در تماس هستند آنفولانزا یا وظیفه مراقبت از آنها را بر عهده دارند نیز باید واکسینه شوند. بنابراین همه افراد در گروه اول و دوم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.

در صورت امکان از تماس نزدیک با افراد آلوده خودداری کنید.

آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، می‌تواند مشکل ساز شود.

Report this page